Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
HSUPA mobilinternet képes leírás - Mobil-internet.tlap.hu
részletek »

HSUPA mobilinternet - Mobil-internet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mobilinternet.tlap.hu » HSUPA mobilinternet
Keresés
Találatok száma - 5 db
HSUPA  (High Speed Uplink Packet Access)

HSUPA (High Speed Uplink Packet Access)

A HSUPA technológia közvetlenül a HSDPA-hoz kapcsolódik, a kettő kompatibilis egymással. A HSUPA előnye a nagyobb adatátviteli sebesség. Általában a nagyobb városokban, sűrűn lakott területeken alkalmazzák.

HSUPA (High-Speed Uplink Packet Access)

HSUPA (High-Speed Uplink Packet Access)

A HSUPA a 3 G mobilinternet egyik fajtája, a névleges adatátviteli sebessége 5,76 Mbit/s. A HSUPA egy továbbfejlesztett dedikált csatornát (E-DCH) használ, a HSDPA-hoz hasonlóan csomagkapcsolt ütemezőt használ.

HSUPA - IT szótár

HSUPA - IT szótár

A HSUPA, vagyis High-Speed Uplink Packet Access, egy új adat csomag alapú mobil kommunikációs protokol, mely akár 5.8 Mbit/s feltöltési sebességet is lehetővé tesz. Rendszerint 3.75G-ként hivatkoznak rá.

Mobil-internet magazin hírek
Magyar Telekom: Magyarország vezető szerepet tölthet be az 5G tesztelésében
Magyar Telekom: Magyarország vezető... Magyarország vezető szerepet tölthet be a régióban az 5G (ötödik generációs) telekommunikációs technológia és a ráépülő okos megoldások tesztelésében a Magyar Telekom vezérigazgatója szerint. Christopher Mattheisen a szolgáltató szerdai közleménye szerint a cég budapesti 5G konferenciáján kijelentette: a Magyar Telekom segítséget nyújt ahhoz, hogy Magyarország...
Cisco: hétszeresére nő a mobil adatforgalom 2021-ig
Cisco: hétszeresére nő a mobil... Hétszeresére nő a globális mobil adatforgalom 2021-ra a 2016-ös szinthez képest,...
Beindította 4G+ mobilinternet szolgáltatását a Vodafone
Beindította 4G+ mobilinternet... Beindította 4G+ (LTE Advanced) szolgáltatását a fővárosban és környékén a...
HSUPA - Wikipédia

HSUPA - Wikipédia

A HSUPA (mozaikszó az angol High-Speed Uplink Packet Access kifejezésből, tükörfordításban nagysebességű csomagfeltöltési hozzáférés) egy harmadik generációs mobilkommunikációs protokoll, a világszerte előszeretettel használt HSDPA mobil adatkapcsolati technológia párja.

UMTS és HSDPA után itt a HSUPA

UMTS és HSDPA után itt a HSUPA

A mobilkom austria osztrák cég bemutatta a High Speed Uplink Packet Access (HSUPA) technológiát. A vállalat tájékoztatása szerint Európában ez volt a HSUPA premierje. A mobil világban számos nagy adatviteli sebességet kínáló technológia érhető el már most is, ám ezek megítélése nem teljesen egyöntetű, illetve elterjedésük sem igazán az elvárt mértékben halad. Ausztria ezzel szemben kivételnek mondható, hiszen az elmúlt években mind az UMTS, mind a HSDPA kedvező fogadtatásra talált a sógoréknál. A szakemberek szerint az új technológia még nagyobb, akár 1,4 megabit/s-os letöltési sebességet kínál majd, ez 22-szer gyorsabb adatátvitelt jelent, mint az UMTS esetében. 'A YouTube és más hasonló portálok használata annál érdekesebb, minél spontánabb módon valósulhat meg. A legtöbb multimédiás anyagot már ma sem otthon készítik vagy tárolják az emberek, hanem leggyakrabban menet közben' - vélekedett Hannes Ametsreiter, a mobilkom austria marketingvezetője, utalva arra, hogy egyre népszerűbbek a mobil készülékekkel felvett videók és fotók, illetve ezek csereberéje és megjelentetése. De ugyanígy az üzleti életben is egyre fontosabbá válik, hogy fotókat vagy kisebb anyagokat az irodán kívülre továbbítsunk. Ehhez azonban megfelelő le- és feltöltési sebességekre is szükség van...

Tuti menü