Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Internet sebességtesztek képes leírás - Mobil-internet.tlap.hu
részletek »

Internet sebességtesztek - Mobil-internet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mobilinternet.tlap.hu » Internet sebességtesztek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Internet sebességmérő

Internet sebességmérő

Az Internet sebességmérő eszközzel ellenőrizheted internet kapcsolatod sávszélességét. Az eredmény a letöltési sebességet, és a feltöltési sebességet méri. A mérési eredményeket befolyásolja számítógéped terheltsége is, így az adatok csak tájékoztató jellegűek. Próbáld ki most az Internet sebességmérést.

Sebességmérő.hu

Sebességmérő.hu

Sebességmérő.hu - Mérd le Interneted sebességét! Válassz a mérő oldalak linkjei közül, és nézd meg az eredményt! Ha van kedved, írd meg a fórumban is! Az oldalon a legjobb föggetlen sebességmérőket gyűjtik össze.

Speedtest.net

Speedtest.net

Az egyik legjobb független sebességmérő. A segítségével megállapítható, hogy a világ egyes pontjain lévő szerverek milyen sebességgel érhetőek el az internet előfizetésünkön. Az adatokat mérés után Mbit/s-ban adják meg.

Mobil-internet magazin hírek
Magyar Telekom: Magyarország vezető szerepet tölthet be az 5G tesztelésében
Magyar Telekom: Magyarország vezető... Magyarország vezető szerepet tölthet be a régióban az 5G (ötödik generációs) telekommunikációs technológia és a ráépülő okos megoldások tesztelésében a Magyar Telekom vezérigazgatója szerint. Christopher Mattheisen a szolgáltató szerdai közleménye szerint a cég budapesti 5G konferenciáján kijelentette: a Magyar Telekom segítséget nyújt ahhoz, hogy Magyarország...
Cisco: hétszeresére nő a mobil adatforgalom 2021-ig
Cisco: hétszeresére nő a mobil... Hétszeresére nő a globális mobil adatforgalom 2021-ra a 2016-ös szinthez képest,...
Beindította 4G+ mobilinternet szolgáltatását a Vodafone
Beindította 4G+ mobilinternet... Beindította 4G+ (LTE Advanced) szolgáltatását a fővárosban és környékén a...
Szélessáv index

Szélessáv index

Ezen az egyszerűsített felületen nem kell semmilyen adatott megadni a sebesség pillanatnyi értékének méréséhez. Ha szeretné automatikusan ismétlődően hosszabb időszakon át mérni a szolgáltatás sebességét, vagy vizsgálná az internet szolgáltatásán alkalmazott estleges szűréseket, korlátozásokat akkor a kattintson a Mérés, naplózás, index menüpontra.

Tuti menü