Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mobilinternet lefedettség képes leírás - Mobil-internet.tlap.hu
részletek »

Mobilinternet lefedettség - Mobil-internet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mobilinternet.tlap.hu » Mobilinternet lefedettség
Keresés
Találatok száma - 4 db
Enternet mobilinternet lefedettség

Enternet mobilinternet lefedettség

Az Enternet mobilinternet szélessáv lefedettségi térképe. A honlapon külön térképen jelzik a videótelefonálást is biztosító lefedettséget, továbbá a mobil szélessáv lefedettséget. A videótelefonálást is biztosító hálózaton akár 7,2 Mbit/s sebesség is elérhető.

T-Mobile lefedettség

T-Mobile lefedettség

A hazai mobilszolgáltatók közül kizárólag a T-Mobile vállal a szélessávú (3G/HSDPA/HSUPA) internetszolgáltatásra garantált le és feltöltési sebességként 2 Mbps és 800 kbps értékeket vonatkozó általános szerződési feltételeiben. A lefedettségi térkép azt mutatja meg, hogy az előbb említett értékek Magyarországon hol érhetők el. A szélessávú hálózat jelenleg 436 településen érhető el.

Telenor lefedettség

Telenor lefedettség

Nagyszabású fejlesztési munkáink eredményeként gyorsabb adatforgalmat biztosító, jobb minőségű mobilinternet hálózat áll rendelkezésedre. A hálózat teljes körű modernizációja Budapesten és környékén megvalósult, az ország többi részén pedig folyamatban van.

Mobil-internet magazin hírek
Magyar Telekom: Magyarország vezető szerepet tölthet be az 5G tesztelésében
Magyar Telekom: Magyarország vezető... Magyarország vezető szerepet tölthet be a régióban az 5G (ötödik generációs) telekommunikációs technológia és a ráépülő okos megoldások tesztelésében a Magyar Telekom vezérigazgatója szerint. Christopher Mattheisen a szolgáltató szerdai közleménye szerint a cég budapesti 5G konferenciáján kijelentette: a Magyar Telekom segítséget nyújt ahhoz, hogy Magyarország...
Cisco: hétszeresére nő a mobil adatforgalom 2021-ig
Cisco: hétszeresére nő a mobil... Hétszeresére nő a globális mobil adatforgalom 2021-ra a 2016-ös szinthez képest,...
Beindította 4G+ mobilinternet szolgáltatását a Vodafone
Beindította 4G+ mobilinternet... Beindította 4G+ (LTE Advanced) szolgáltatását a fővárosban és környékén a...
Vodafone lefedettség

Vodafone lefedettség

A Vodafone GSM és 3G lefedettsége. A térképen navigálva akár utcákra lebontva megtekinthető, hogy az adott helyen milyen mobilinternet lefedettség van. A lefedettségnél beltéri és kültéri lefedettséget különböztetnek meg.

Tuti menü