Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mobilinternet szolgáltatók képes leírás - Mobil-internet.tlap.hu
részletek »

Mobilinternet szolgáltatók - Mobil-internet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mobilinternet.tlap.hu » Mobilinternet szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 9 db
Btel

Btel

A Btel Mobil Internet szélessávú internet elérést biztosít vezeték nélküli adatátviteli technológiával, helyhez kötöttség nélkül. A mobil internet a gyorsaság mellett otthoni számítógépén egyszerű internet elérést biztosít, de notebookjával akár utazás közben, vagy a szabadban is internetezhet. Sőt, előfizetését és modemjét magával viheti, és akár egy másik számítógépre is csatlakoztathatja, így akkor is internetezhet, ha notebookja éppen nincs Önnél...

Digi

Digi

Eljött a szabadság ideje! Legalábbis, ami az internetezést illeti. Megérkezett a Digi mobilinternet, a Digi Move, mellyel kábelek és kötöttségek nélkül internetezhet, szinte bárhol és bármikor. A szabadságnak ára van, méghozzá rendkívül kedvezményes ára! A Digi ügyfeleként Ön a listaárnál kedvezőbb, akciós áron juthat hozzá a mobilinternethez.

Drávanet

Drávanet

Sokat utazik? Nyaralás közben is szeretne internetezni? Válassza Ön is a Vivafone kötetlen mobil internet szolgáltatását! Attól függően, hogy mennyit kívánj használni az internetet, választhatja az 1 GB-os, a 3 GB-os vagy a 8 GB-os csomagunkat! Oldalunkon további információkat olvashat mobil netes szolgáltatásunkról!

Mobil-internet magazin hírek
Magyar Telekom: Magyarország vezető szerepet tölthet be az 5G tesztelésében
Magyar Telekom: Magyarország vezető... Magyarország vezető szerepet tölthet be a régióban az 5G (ötödik generációs) telekommunikációs technológia és a ráépülő okos megoldások tesztelésében a Magyar Telekom vezérigazgatója szerint. Christopher Mattheisen a szolgáltató szerdai közleménye szerint a cég budapesti 5G konferenciáján kijelentette: a Magyar Telekom segítséget nyújt ahhoz, hogy Magyarország...
Cisco: hétszeresére nő a mobil adatforgalom 2021-ig
Cisco: hétszeresére nő a mobil... Hétszeresére nő a globális mobil adatforgalom 2021-ra a 2016-ös szinthez képest,...
Beindította 4G+ mobilinternet szolgáltatását a Vodafone
Beindította 4G+ mobilinternet... Beindította 4G+ (LTE Advanced) szolgáltatását a fővárosban és környékén a...
Enternet

Enternet

Az Enternet egy virtuális mobilinternet szolgáltató. A Telenor hálózatát használva nyújt ügyfeleinek mobilinternet tarifacsomagokat. Az oldalon tájékozódhatunk az aktuális árakról, csomagokról és akciókról.

Nordtelekom

Nordtelekom

A Nordtelekom mobilinternet szolgáltatásával végre egy előfizetéssel helyhez kötöttsége nélkül internetezhet otthon, az irodában vagy a nyaralóban is. Nálunk nincs túlforgalmazási díj, minden hónapban csak a kiválasztott tarifacsomagnak megfelelő fix összeget kell kifizetnie. Telepítése egyszerű, nem kell várni a kábelező szakemberre, az USB modem automatikusan feltelepíti a kívánt szoftvert, az internet pár percen belül használható...

T-Mobile

T-Mobile

A T-Mobilie mobilinternet csomagjai, aktuális akciói. Hogyan működik: Mobilon: Kedve szerint akár útközben is hozzáférhet az internethez, könnyedén megtudhatja, milyen idő lesz holnap, milyen műsor lesz este a tévében vagy másnap a moziban, és persze elolvashatja vagy megválaszolhatja e-mailjeit is. Notebookon: Szélessávú hálózatunkkal és egy notebookkal kompromisszumok nélkül, szabadon internetezhet. A teljes internetet elérheti, megoszthatja élményeit másokkal és természetesen e-mailben, chaten vagy videohívással is elérheti azokat, akik fontosak számára. Asztali gépen: A mobilinternet a gyorsaság mellett otthoni számítógépén egyszerű internetelérést biztosít. Sőt, előfizetését és modemjét magával viheti, így és egy másik számítógépre csatlakoztathatja, és akkor is internetezhet, ha notebookja éppen nincs Önnél.

Tarr Kft.

Tarr Kft.

Hogyan tudja használni mobilinternet szolgáltatásunkat? - asztali gépen - A mobilinternet asztali számítógépén egyszerű internetelérést biztosít. Nem akarja magával vinni gépét, de biztosan szeretne internetezni? Előfizetését és modemjét (mobil stick) magával viheti, más számítógépre is csatlakoztathatja, így akkor is internetezhet, ha notebookja éppen nincs Önnél. - notebookon - hordozható számítógépéhez bárhol csatlakoztathatja azt a gyufás skatulya nagyságú eszközünket (mobil stick), mellyel megvalósítható az internet kapcsolat...

Telenor

Telenor

Elkészült Budapesten és környékén a minden eddiginél gyorsabb adatforgalmat biztosító, jobb minőségű hálózatunk, és ezzel elérhetővé vált a Telenor Hipernet . Élvezd a sebességet az új Hipernet tarifacsomagjainkkal és Hipernet-képes mobilinternet eszközeinkkel! Válassz új Hipernet tarifacsomagjaink közül, és a gyorsabb sebesség mellet használd ki a megnövelt adatmennyiséget, amellyel szabadon internetezhetsz! Hipernet tarifacsomagodba foglalt belföldi adatforgalmi kereted bármilyen forgalmi típusra szabadon felhasználhatod. Hipernet tarifacsomagjainkkal korlátlanul e-mailezhetsz és böngészhetsz 2 éves hűségnyilatkozat aláírásával. Nincs túlforgalmazási díj, belföldi internethasználat esetén nem fizetsz többet a havidíjnál!

Vodafone

Vodafone

A Vodafone Magyarország mobilinternet tarifái és aktuális akciói. Vodafone Internet segítségével vezeték nélkül, szélessávon kapcsolódhatsz az internetre, hordozható és asztali számítógéppel egyaránt. A szolgáltatás előnyei: - Hordozható - bárhonnan kapcsolódhatsz az internetre - Alkalmas a vezetékes internet kiváltására, vagy használható annak hordozható kiegészítőjeként. - Teljes értékű Internet vírusvédelemmel - Önállóan igénybe vehető - Vodafone Internet elôfizetésen túl más elôfizetés nem feltétel - Egyszerű telepítés - a szolgáltatáshoz szükséges eszköz pár perc alatt automatikusan telepíti a szükséges szoftvert, és a szolgáltatás azonnal használható - Gyors sebesség - a vezetékes internet szolgáltatáshoz hasonló szélessávú internetelérést biztosít a mobil szélessávval lefedett területeken. A legtöbb vezetékes internet szolgáltatásnál jobb feltöltési sebességet biztosít - ÚJ csomagok - hogy mindenképp megtaláld az igényeidnek megfelelőt - Kötöttség nélkül kipróbálható - Internet csomagjainkkal biztosan jól választasz, de ha mégsem vagy megelégedve a szolgáltatással, 7 napon belül díjmentesen felmondhatod az internet szerzôdésed.

Tuti menü